S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Úvod » ÉTERICKÉ OLEJE A ZMESI » TUJA - éterický olej- 10 ml


        

TUJA - éterický olej- 10 ml

Na uvoľnenie emócií a podporu dychu, Podporuje vykašliavanie a rozpúšťa hlien. Pri zadržiavaní vody a pri opuchoch napomáha odplaveniu lymfy. Celkovo uvoľňuje. Pre vysokú toxicitusa používa v kozmetike minimálne. Zložka prípravkov na nečistú pleť, akné.

novinka

 

Číslo produktu: h4077b
bez DPH : 6,50 €
s DPH (20 %):
7,80 €

do košíka:
  ks  

VARIANTY PRODUKTU (v iných objemoch a cenách):

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
 
Cena:
TUJA - éterický olej- 10 ml
h4077b
TUJA - éterický olej- 10 ml
7,80 €
TUJA - éterický olej- 20 ml
h4077c
TUJA - éterický olej- 20 ml
12,50 €

Predstavujeme vám
Zerav západný je odolným ihličnanom pôvodom z východnej oblasti Severnej Ameriky. Vyskytuje sa prirodzene v močaristých lesoch, ale znáša aj suchšie pôdy. Skrýva sa aj pod názvami severný alebo východný biely céder alebo americký
"arbor vitae" (strom života). Tradične bol pre svoje prospešné účinky využívaný už pôvodnými obyvateľmi Severnej Ameriky.

INCI: Thuja orientalis Leaf Oil

ZEM PôVODU: Rakúsko
VÝROBA: Destilácia vodnou parou
ČASŤ RASTLINY: Vetvičky a šišky
ALERGÉNY: Limonene
Vôňa: Silne korenená, teplá, ľahko horkasté tóny pripomínajú šalviu
EXPIRÁCIA: 24 mesiacov
CHEMIZMUS: Thujon, borneol, fenchón, pinén, kamfén

CHARAKTERISTIKA: Svetlo žltá kvapalina. Pomáha dýchať pri prechladnutí
a kašľu. Uvoľňuje svaly a podporuje tok lymfy.

DUŠA: Uvoľňuje emočné zábrany, vďaka tomu uľahčuje komunikáciu. Je vhodný pre hlboké rany na duši spôsobené napríklad úmrtím blízkej osoby. 


TELO: Podporuje vykašliavanie a rozpúšťa hlien. Pri zadržiavaní vody
a pri opuchoch napomáha odplaveniu lymfy. Celkovo uvoľňuje.
VYUŽITIE V KOSMETIKE: V koncentrácii do cca 1%. Vzhľadom na vysokú toxicitu sa používa v kozmetike minimálne. Hlavne potom ako zložka prípravkov na nečistú pleť, akné. Posilňuje vlasy, tonizuje. Je vhodný vo veľmi nízkych koncentráciách na masáže po fyzickej aktivite.
Použitie
UPOZORNENIE: Veľmi toxický éterický olej, pre vysoký obsah ketónov je nutná zvýšená opatrnosť pri manipulácii s týmto olejom.
Z tohto dôvodu je používaný len výnimočne a v nízkych koncentráciách.
Nepoužívať v tehotenstve, u malých detí a pri epilepsii.
Nepoužívajte neriedené na pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Skladovanie
Uvedená trvanlivosť prípravku sa uchovávaním v temnom a chladnom prostredí podstatne predlžuje (najlepšie v chladničke pri teplote 6–10 °C).
Spotrebujte najlepšie do dátumu uvedeného na obale.
Číslo šarže a objem vyznačený na obale.
Varovanie
Tento produkt nie je určený na liečbu akejkoľvek choroby. Je nám ľúto, že nemôžeme poskytovať bližšie informácie o použití tohto produktu. Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 nám zakazuje oznamovať neschválené zdravotné tvrdenia. Informácie môžete nájsť vo verejne dostupných zdrojoch ako sú encyklopédie bylín, herbárov

OWI5M2E