S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
ČASOPIS PRE ZDRAVIE A KRÁSU
3/2019 

Na stiahnutie TU

Úvod » ŠPECIÁLNE PRÍPRAVKY » * Prípravky na špeciálne účely » MOTTENOL - zmes éterických olejov - 10 ml


        

MOTTENOL - zmes éterických olejov - 10 ml

Zmes éterických olejov a drevený krúžok, vhodné do skríň s výskytom molí.

 

Číslo produktu: H4225B
bez DPH : 3,97 €
s DPH (20 %):
4,76 €

do košíka:
  ks  

VARIANTY PRODUKTU (v iných objemoch a cenách):

Kompozicia éterických olejov známých svojím účinkom na obtiažny hmyz, medzi ktorý patrí mola šatová. Pomarančový olej, olej z cedrového dreva, lavandinový olej, litsea cubeba, tymiánový olej, klinčekový olej príjemne provonia nielen skriňu, ale i domácnosť, kanceláriu. MOTTENOL je vhodný do skrine na chalupe, chate, kde býva vlhký vzduch.Určite ho oceníte, i pokiaľ sa u vás mol šatová nevyskytuje.

Motýlek je zaujímavý tým, že k životu nepotrebuje piť, pretože si potrebnu vodu vytvára metabolizmom. Samotným škodcom nieje dospelý jedinec motýlika, ale jeho larvy živiace sa keratinom alebo rohovinou obsiahnutou v niektorých prírodných materiáloch. Jedná sa tak o jeden z mála živočišných druhov, ktorý je schopný tráviť vlnu.

Použitie: na drevený krúžok, ktorý je súčásťou balenia nakvapajte 5-10 kvapiek MOTTENOLU a dajte na ramienko. Olej môžete aplikovaľ na ramienko, bavlnenú látku, papierový obrúsok a umiestniť do skrine.

TIP: éterické oleje možno nakvapať na drevené guličky a umiestniť na poličky mezi oblečenie, do košíkov s prádlom. Čerstvo napustená gulička by sa nemala dotýkať prádla, mohlo by sa od nej zamastiť.

Obsahuje: Pomarančový olej, olej z cedrového dreva, lavandinový olej, litsea Cubeba, tymiánový olej, klinčekový olej

INCI: Citrus aurantinum dulcis Peel Oil, Cedrus deodara Wood Oil, Lavandula hybrida Oil, Litsea cubeba Fruit Oil, Thymus vulgaris Oil, Thymus vulgaris Oil, Achillea millefolium Oil

OGExZWY4