S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » RASTLINNÉ OLEJE a MACERÁTY » * Rastlinné oleje » RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 115 ml


    

RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 115 ml

Ricinus communis Seed Oil. - Hustý olej, pridáva sa do masážnych prípravkov pre spomalenie vstrebávania. Odporúča sa pre starostlivosť o vlasovú pokožku. V kozmetike slúži ako rozpúšťadlo pigmentov.

 

Číslo produktu: 5012a
bez DPH : 2,36 €
s DPH (20 %):
2,83 €

do košíka:
  ks  

VARIANTY PRODUKTU (v iných objemoch a cenách):

Obrázok:
Číslo produktu / Názov tovaru:
 
Cena:
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 215 ml
5012b
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 215 ml
4,52 €
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 500 ml
5012c
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 500 ml
8,50 €
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 1000 ml
5012d
RICÍNOVÝ OLEJ LZS - 1000 ml
14,44 €

INCI: Ricinus communis

Fyzikálne vlastnosti: bezfarebná až svetložltá, olejovitá kvapalina, takmer bez vône.

Relatívna hustota: pri 20 ° C cca 0,960 g / cm3.

 

Základné obsahové zložky:

nenasýtené mastné kyseliny (hlavný podiel kyselina ricinoolejová), vitamíny.

 

Vlastnosti a použitie:

Je hustý, pridáva sa do masážnych preparátov v takých prípadoch, kedy je nutné zvýšiť hustotu a tým spomaliť vstrebávanie masážneho oleja (napr. pri relaxačných masážach). Odporúča sa pre starostlivosť o vlasovú pokožku. V kozmetike slúži ako rozpúšťadlo pigmentov.

 

Poznámka:

Nepoužívať vnútorne pre jeho silné laxatívne účinky ( je to silné preháňadlo).

 

Trvanlivosť: Šarža a dátum minimálnej trvanlivosti sú  uvedené na obale výrobku.

INFORMÁCIE A RADY KARLA HADKA

 

Časopis Aromaterapie

3/2014 - Poradna Karla Hadka – odpověď: Rozdíly mezi oleji LZS a LZT


2/2012 -
Zkušenosti a rady: Více než jen na mytí vlasů


Katalog

ROSTLINNÉ OLEJE


OWVlNzQ4